Ahad, 26 April 2009

BYE JUN PYO.. BYE F4..

Assalamualaikum...
selamat tinggal kalian... owh janganlah kalian rindu dekat cik frogy ya... haha siapa rindu siapa ni..
korang berjuanglah ya.. dengar kata nak buat sambungan boys before flowers 2.. erm yeke?
jangan lupa ambil cik frogy sebagai pelakon... jadi girlfriend woon bin pun tak apa.. hehe (gatal)
rasanya tak sampai seminggu cik frogy layan cerita ni... walaupun agak stress nak tunggu loading tu.. tapi akhirnya mencapai kepuasan.. sanggup tak tidur malam tengok kalian.. malam je tak tidur.. siang tidurlah.. (opps..)
mula-mula member cik frogy yang syorkan tengok cerita ni.. Zaiton.. dialah pakar cerita taiwan, korea dan jepun dalam kelas cik frogy dulu.. dia suruh juga tengok.. yela! cik frogy tengok..
pastu hari jumaat kot.. kalau tak silaplah.. ada seorang member cik frogy ni kata jun pyo (nak kena call sunbae ke?) mati... (terkejut lor..) tak caya! tak caya! tak caya!
Hi5 Emoticon

pastu lanjutkan kadar episod yang di tengok dalam sehari... kalau loading ada masalah dapat 2 je episod.. kalau tak kekadang sampai 5 episod terus... hahaha... mulanya nak habiskan hari semalam tetapi ada masalah dengan loading.. dan jam pun menunjukkan pukul 5.30 pagi..
baik cik frogy tutup pc ni.. nanti abah cik frogy bangun nanti kantoi... hahaha..
dalam nak tunggu loading tu... tetiba je ada mesej... kacau betul.. rupanya abang cik frogy hantar.. potong feelin orang jer.. nasib baik tak ada siapa dengar bunyi mesej tu.. fuh....
kemudian tadi masa tengah tengok.. ada pula mamat sesat call.... kacau betul.. dah la time tu tengah genting.. Jan di terjun kolam...
Hi5 Emoticon
dengan slumber je cik frogy kata...
'eh telefon jap agi ye.. nak tengok cerita korea ni... tgh cemas ni.. k la.. bye..'
muahaha.. boleh pula cakap macam tu.. tak baik betul.. (anak siapa la ni..??)
lepas dah habis tu.. keluarla jalan2 dengan cik kechup..
dan akhir sekali lapor kepada Zaiton... dah habis da tengok... huhu jangan jeles..
Hi5 Emoticon
bye.. tata korang... haha... jangan lupa tau.. kalau nak sambung cerita tu.. call me ya... nanti cik frogy fikirkan tawaran berlakon tu.. muahaha.. perasan habis...

p/s: ada siapa nak bagi cadangan suruh tengok cerita apa lagi lepas ni...

8 ulasan:

HeArTbRoKeN.....hAnI berkata...

hye..
first,hani nk say soey coz hani pnggil "cik froggy" padahal hani kena panggil "kak froggy" coz kak froggy akk hani kan...

second,tgk boys over flowers gak ek???hani pun sma...tp hani 2 mnggu lps dah hbis tgk..huhu..best an cite tu???hani mnat gler ngan yijung sunbae a.k.a. kim bum...hehehe...hani mmg gler ngan cite korea/taiwan/jepun...best cite diorang...

third,try r tgk cite my girl/princess hours/bull fighting(hooping dulcinea)....3 cite ni pun best gak...

;)

princessfrogy berkata...

to hani with love: haha xkisahla..
call cik frogy sudahle..
tak nampak sgt tua ye.. haha :)
bajet muda jekan..
owh minat kim bum.. nape semua minat yg tu erk.. cute kot..
nanti cik frogy tgk la..
nak tengok honey n clover dulu..
sama nama tu.. haha
btw.. tq ye..
my girl n princess hours tu de gak tgk.. kekadang

amirah aishah berkata...

cik froggy sy nk brlkon ngn kim bum leh x??
tlng la cik froggy..
request kn...
hehehehe

cik froggy tgk la cte ILJIMAE.
best2.
lee jun ki actor die.
yg brlakon cte mygirl 2.
actually cte ni tgh main kt 8tv tp better tgk la kt soju.
=)

princessfrogy berkata...

haha...
ok nnati cik frogy request..
maybe next week cik frogy gi holiday dengan F4 kat pulau Jeju..
6t cik frogy cakap kat kim bum tu erk..
kalo dia nak lah.. hahaha
ok nanti cik frogy tgk..
tgh xde mood nak tgk citer la pula..
p/s: perasan lebih la pula cik frogy ni kan wan...

senorita nadya berkata...

oit!
sengal jek minat woo bin..
ha3.
sme la kte ek minat cte BBF!
argghhh!!rse cam nak pengsan jek tgok f4..
jeles ngan dat jan di sb jdik org bertuah dlm cte uh.

me minat tahap dewa dgn ji hoo aka kim hyun joong.warghh!!rse mau jerit sje.

smela kte,,menghabiskan mse menonton kat tenet.ha3.
smpi sggp x mandi..lalalala.


fighting!!

princessfrogy berkata...

ane ada minat kat wonbin tu..
won bin ajak jd couple dia dl bof 2 6t..
dia kan sorg je xde ag gf...
tu la.. myesal plak tolak twaran jd watak jan di dulu..
yela bz ngan spm kan dulu..
euw.. xmandi.. (samalah)
hahaha... suka tgk screen pc yg kecik b'banding tv ...

Iznie berkata...

owh...citer tue???


gua minat juga la.............

suka2....

tap tak leh tgk coz gi sekolah......huhu

kat KBS kan??

princessfrogy berkata...

iznie: aah... xyah la tgk ag..
lpas spm 6t baru tgk..
kat mysoju.. ye..
sabar.. 6t lpas spm xde xtvt nak wat pula.. :)