Rabu, 22 April 2009

AKHIR-AKHIR INI...

Assalamualaikum...
ya.. sejak akhir-akhir ini... cik frogy sudah jarang melepak di froggyland.. owh kamu.. froggyland janganlah merajuk... tapi setiap kali cik frogy online.. cik frogy tetap singgah tau.. siram bunga jela..
cik frogy sibuk ke sejak akhir-akhir ini?Hi5 Emoticon
tak adalah... macam biasa cuma ada rutin baru yang sedang dijalankan...
cik frogy semakin seronok bersekolah di SEKOLAH SRI BANGSAR (SBB) tu...
suka menconteng-conteng kat sana.. daripada tak buat apa-apa kan..
best... jomla pakat-pakat masuk sekolah itu...
sebelum masuk pergi dahulu laman web ini... KAK AIN MAISARAH
Kemudian barulah pergi ke laman web sekolah ini... SSB
* cik frogy sekarang dah masuk tingkatan satu... dan penghantar komen paling banyak
Hi5 Emoticon
sebelum terlupa... cik frogy nak ucapkan 'happy birthday' kepada kawan baik cik frogy... Eiei
tapi orangnya sekarang berada di PLKN... (bila mahu pulang???)
kalau E takde ni... bo0o0sanla..
takde siapa nak chat kat YM...
takde siapa nak datang rumah...
takde siapa nak ajak bergosip... (oppss!)

tapi sekarang cik frogy ada buat sesuatu yang dapat menghilangkan bo0o0san yang tahap katak ni... hehe
betul! betul! cik frogy dah masuk sekolah... kemudian cik frogy layan cerita ni...
boys before flower... macam Meteor Garden.. cuma dalam Korean jer..
ni ada sedikit mengenai cerita ini..
Jan Di is an average girl whose family owns a dry-cleaning shop that is located near the luxurious and well-known Shin Hwa College. Jan Di meets the four most richest and spoiled boys when she delivers laundry to the school one day. The boys are known as the F4 and cause trouble to those who speak out against them.
kadang-kadang gelak sorang-sorang je depan pc ni ha...
siapa nak teman cik frogy tengok?
oklh cik frogy nak sambung tengok cerita ni... disamping bergosip di sekolah...

p/s: cik frogy sedang mengedit blog.. tengok cerita boys before flower dan juga masuk sekolah..
hahaha.... banyak ye...

4 ulasan:

sajeedhani. berkata...

cik frogy.
sy pon tga lyn cit tu jgk.
bez kann.
:)

princessfrogy berkata...

mau yer tak bez... bez sgt...
jom lawan siapa habis dulu..
haha

Syifa berkata...

tgk mysoju je kerja nyer skrg ni.
ahah

princessfrogy berkata...

gitula keje ye skang ....
kalo bole nak habis cepat..
sanggup xtido..
cewahh ayat xtahan..