Ahad, 1 Mac 2009

HAPPY BIRTHDAY ...1/3..

Assalamualaikum...first skali nak wish happy birthday kat abah...semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki...abah tahun ni ..macam biasa anakmu tiada hadiah..hahax. papepon nanti bile anakmu mu ni dah kerja...n berduit sikit setakat kain pelekat tu apalah sangat...huhuhu..(abah jangan minta hadiah mahal2 sudah ler) hohoho. cik frogy just wish jer pagi tadi. itupun melalui telefon. cik frogy tidur umah atuk..@ umah cik kechup gak la..kitorang nak g skool cik kechup. nak g kemas kelas. then ..kebetulan hari ni bufday untie sy gak..Acik..happy birthday yer. kita juz potong kek n makan2 skit kat umah Acik. cik frogy rasa tak penah nak sambut bufday abah selama lima taun..(kalo x silap la) yelah dulu cik frogy duk kat hostel..(bukan hotel yer) so juz wish jela..n telan air liur jela kalo adik2 cerita yang diorang potong kek..adui..
hari bukan sahaja bufday abah dan acik tetapi ramai lagi...kapada blogger yg lain yg sambut bufday..happy birthday yer..jgn lupe belanja makan kek..nak sikit!nak sikit!
hari beday hasanah dan juga Asywan..kawan2 saya kase skool dulu. tapi saya da wat jahat arini. saya tak wish lagi kat hasanah. asywan saya xde no dia..tgkler kalo sy ade inisiatif nak cari saya wish je la. nak tahu nape sy x wish2 agi kat hasanah tu..hahaha biarkan dia..hehehe biar dia rasa sedih sikit...(eeee jahat ler cik frogy ni...tak baik tau..tak mau!tak mau!bak kataibu fauziah nawi)
sebenarnya saya saje nak jadi org yg last wish kat dia...nanti kul pukul 11.59 malam karang saya hantar le mms cupcake kat dia..hehehe. tadi dia ada hantar meseg suh cik frogy wish happy birthday kat ayah cik frogy...
tapi cik frogy juz buat donow jer...dia anta ag meseg kat cik frogy... geram agaknye..meseg pe yg dia anta...biarle rahsia antara kami..hahaha.
sebenarnya cik frogy xde mood nak edit... cik frogy ade prob ngan YM..tetibe jer xde kuar meseg yg diantar oleh kawan sy..stressssss yer.. k la daaaaaaaaa.

2 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

wow!!!!!!makan kek.....

hepi burfday to abah cik frogy.....

semoga pnjg umo n murah rezeki....

mesej pew smpai takde mood nie??

hahaha

princessfrogy berkata...

yela...bez oo blueberry... abah cik frogy mintak adiah..hehehe
mesej dari cik izni ler..hahaha xdelah...
mesej bese2 jer..mesej 'pelong'..