Khamis, 26 Februari 2009

SUDU KO @ SUDOKU..

Assalamualaikum..wah rajinnya saya meng-updated blog...semalam saya erita sy nak pergi belajar kereta kat bandar kan.. tapi tak jadilah. sy po0nteng...ada sebab yer.. kaki ku sakit..sakit sangat..huhuhu. tulah saya jalan-jalan lagi. hari ni saya nak cerita pasal sudu... bukan sudu kat dapur tulah tapi sudoku...ala mainan nombor dari Jepun tu.. saya memang suka main tapi kurang mahir sangat ler..hikhik. saya main bukan dalam buku..tapi dalam handphone abah jer...huhuhu kalo boleh nak downloah game tu dalam handphone saya plak tapi xtau..hehehe. dalam hp abah ada nombor 1-6 jer so0..senang la sikit.. saya dapat habiskan satu game dalam purata 1 minit..huhuhu(agak lame tu P.Frogy) tadi sy berjaya habiskan sampai 20 lebih ko0t..lebih kurang macam tu la...hehehe. bo000osan...tak tau nak wat ape..
esok maybe saya pergilah belajar kereta..insyaallah. cerita pasal kereta ni..nak tau tak result kawan saya yg dalam entri semalam..ala Sanah dan Lin.. sanah fail dalam parking...(ciannn) sape suruh gelak2 kat saya semalam time saya parking..:p
Lin pula...alhamdulillah...suksess...sukseess
p/s: bile plak turn cik frogy...bile? bile? cik ina nak gak dapat lesen cepat..:(

2 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

uih...tak amek agi??? owh, nie msti takut fail nie...isyh3...

takpe2, sok bawak kete baik2 erk...

whoaa...mne aci main sudoku camtu...tak mncabar lgsung....huhu...
tak beshhhh!!!!!!
main ler yg payah2 sket....

(sket jer)

princessfrogy berkata...

cik izni sy ni belom abis blaje keta ag ler..camne ler nak g test...blaje skit2 jer..sok sy gi la blaje ag...yg penting sy dpt lesen awal dripada izni...hahahak
alah kalo main dalam buku susah ler...nak kena padam2..last2 buku yg koyak..hati yg robek n otak yg tenat..hehe