Rabu, 25 Februari 2009

BANYAK STORY YG NAK DI STORY..

Assalamualaikum...dah beberapa hari ni P.Froggy diserang penyakit...tolong!!! teruk sgt ke?? hahaha..xde lah teruk sgt pon tapi boleh di anggap kritikal la.. penyakit ni selalu juga menyerang cik frogy..dari dulu hingga kini dan agaknya selamanya kot...(tolong selamatkan saya dari semua virus2 ni)dari tadi duk cakap kena serang penyakit..pe penyakitnya cik frogy oi..P.Frogy diserang penyakit KEMALASAN...Huhuhu(hampeh betoi)...memang da kritikal da..hahax. tapi rajin plak menaip yek cik frogy..
jumaat lepas adik bo0lat saya mengalami kemalangan..huhuhu. cian dia..mula-mula saya x caye bila mama saya cakap bo0lat jatuh time merentas desa...dah tak larat nak bawa pinggan ke dapur n isi dalam sink...(makan larat plak) ho0ho0. mama kata bo0lat jatuh..kena tolak ngan budak lain.. baru selangkah nak merentas desa da jatuh..(klaka gler..tp kena cover..cover3..x baik tau korang gelak!!) :p
baru semangat nak lari dah tersungkur...banjir kat situ(cry). hari sabtu n ahad tu sy boleh main ciut2 lagi tangan dia..tangan dia lah yg sakit ye..n lebam skit tp kalo tgk memang dari dlu ag tangan dia da sedia lebam..x dapat nak pastikan lebam ke lemak..huhu. tup tup hari isnin dia balik tengok tangan da berbalut daa...rupa-rupanya daa patah le..tapi patah skit je..juz kena simen bagi tulang cantum balik.. bo0lat cerita dia nangis... ingatkan sakit upanya juz balut jer...(adik ku memang cengeng..) tapi yg kelakar ye..bukan macam org sakit..boleh bawa makanan balik. 2 keping sandwich n 1 hotdog..mak oi melampau betoi beli...(tapi akhirya masuk dalam perut cik frogy juga...ho0ho0)
lupakan pasal bo0lat... sekarang kita beralih topik plak kepada yg agak2 bo0lat..huhuhu. that's me!
P.Frogy gi belajar parking tadi kat institut memandu...hahaha neves2. da lama tak pegang stereng ni ingat2 lupa da ler..tapi hari ni blaje paking..habis segala khudrat cik frogy kena pusing stereng tu...mak oiii ketatnye.. cik frogy yg blur2 ni kenalah buat sendiri selapas di ajar oleh cik ina..dalam kekalutan nak pulas stereng tu cik frogy ternampak la dua orang gadis sunti senyum-senyum kat cik frogy..dari jauh macam kenal..fokus skit..zoom..zoom..ceh!! kawan cik frogy rupanya..Sanah n Lin. kuang asam betoi gelak2 kat cik frogy..oi korang sy baru blaje nak parking le..biasela lembap2 mcm siput sedut skit...mentang2 da lulus QTI, korang gelak yer..
cik frpgy yg duk dalam kereta tu pon turut tergelak..ho0ho0. mereka nak test JPJ da esok...x lame lagi dapat la pegang lesen p..nampaknya cik frogy ketinggalan ler..hik3
ok lah sampai di sini saje story cik frogy...esok kena belajar lagi kereta tapi kat bandar plak..WAT??? BANDAR??? P.Frogy benci lampu isyarat merah...nanti kereta cik frogy matii...malu3..mintak2 tak mati da ler keta cik frogy esok..daAAaaa

2 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

haha....
belaja keta baik2 taw...
nnti bley bawak izni jalan2 cari pasal....kah3

klu tak suka marah, tuka la kaler len, ungu ka hitam ka...
tak yah sebut kaler merah...tapi sebut lar kaler hijau bila nmpak merah.... ;)

princessfrogy berkata...

hoho..td sy x g blaje keta..
kalo bleh nak wat lampu kaler hijau muda katak...mcm plik je bunyi yer..hahax:)