Sabtu, 4 Julai 2009

AIK CIKFROGY KAT SINI?

Assalamualaikum...
welcome back princessfrogy to frogyland..
tq tq tq... hehe
korang tak sempat nak rindu lagi kat cikfrogy.. cikfrogy da ada balik kan.. hehe

baru seminggu kat Uitm tu..
dah mengatal nak balik umah cikfrogy ni kan..
penat la.. kena tukar bilik tadi.. bapok la jauhnye.. sabor jela.. barang dah la banyak.. parent cikfrogy plak ada xtvt tadi... kalo tak boleh suh parent cikfrogy angkut jekan..
tapi bak kata adik cikfrogy... 'berdikari'
seminggu ni ada minggu mesra.. kira orientasi la tu..
tapi memang jauh la dengan apa yg cikfrogy tau.. no ragging.. yela dah faci a.k.a oc senior yg baik..
ramai giler yg daftar kat uitm ni tahun ni..
catat sejarah beb... budak ladang pon dah 284.. pergh..
eh jap.. excited betul nak menaip sampai berterabur je jalan cerita.. muahaha
malas r nak citer minggu orientasi ni.. bukannye x best tp byk sgtla...
so cikfrogy buat point jela yer..
- parent cikfrogy antara parent yg paling awal meninggakan anak yer.. hehe.. lpas angkut barang
, parent cikfrogy pon balik
- kasut yg cikfrogy pakai rosak.. tapak tercabut skit.. hahaha (hah gelak yer..)
dah la kena jalan jauh n pantas... sabor jela.. buat bese je..
- ada satu malam tu tgk cerita malaya 1957... adoi.. bosan betoi
- pastu kena plakH2N2.. hehe xdela.. cuma keracunan.. apa ntah.. debu ke apa.. batuk3 n muntah3...

ni nak tanya pasal frogyland ni... dan tak lupa juga pasal warga frogyland sekali..
pekabo?
cikfrogy? (ade ke orang nak tanya? hahaha.. xtau malu.. )
skang ni batuk3.. xtau la pasal apa.. mungkin dah lama tak minum watercooler.. jadi gini la kan..
tangan pun macam kesat2 skit... adat membasuh kan... (ceh padahal baru sekali basuh kain..)
erm ... apa ag yer?
KORANG RINDU SAMA CIKFROGY KE???
hehehe...
sebelum terlupa.. ada baca paper hari khamis tak? hehe
oklah... nanti cikfrogy cerita skit pasal course cikfrogy nanti ye..

tadi banyak sangat nak tulis.. tengok skang.. ish apala nak jadi...
esok pagi2 dah nak kuar da.. balik ke kampus..
- ramai budak terengganu.. so cikfrogy speakin ganu r..

4 ulasan:

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ berkata...

# jaga ksihatan ek cikfrogy..
# haha.. giler ganas cikfrogy jalan smpai kasut trcabut tapak..

btw,, enjoy ur life as mahasiswi di sane k..

senorita nadya berkata...

cik froggy sket ke??

sian dye.

ehehe.

windu la kat cik froggy.

[yeke??]sdapkan ati.

meo188 berkata...

hu... sy new reader :p

princessfrogy berkata...

ada: ala bese r... kena jalan cepat, tangkas n mesra..
haha mcm polis plak..

nadya: ceh... baru nak kembang katak.. ambik ati uper yer..

meo: tq2 bro.. lpas ni xjadi dah la new reader.. sila enjoy di frogyland yer..
ambikla award frogyland k