Khamis, 25 Jun 2009

CIKFROGY SUDAH PREPARE?

Haiya... tinggal berapa ari je lagi.. huhuhu sedih la.. dah lama duk terperup kat rumah ni.. mesti homesick makin teruk berbanding form 1 dulu kan..
preparation plak macam mana?
huhu.. sudah 2 beg pakaian cikfrogy kemas.. benda lain.. sudah ada cuma masih dalam plastik lagi.. haha.. tadi dah beli lagi barang.. haha.. tak tahu bila nak stop membeli ni..
huh bosanla cerita pasal packing barang ni semua.. haha... cikfrogy dah la tak reti sangat nak packing ni.. tak apa.. kalo ada barang tertinggal boleh balik kan.. ada juga la alasan nak balik rumah.. haha..
tak pun telepon je mama n abah... macam biasala.. kita ambik pakej delivery siap dengan makanan sekali kan..
tak pun Acu pun dengar2 sudi juga nak datang menjengguk anak sedara dia ni.. jangan lupa bawa makanan ok..
sesiapa yang nak datang melawat dan juga menjengguk.. sila3.. cikfrogy sudi bertemu.. tapi pastikan ada bekalan makanan.. kalo tak... anda tidak akan dilayan...
haha.. bendala cikfrogy ni merepek kan.. belum pergi ag dah sibuk cerita pasal pelawat dan juga bekalan makanan... (kantoi la kuat makan rupanya budak ni..)

ni nak cerita pasal beg dan juga kasut masa shopping tadi..

-happy
akhirnya sudah ketemu kasut sukan yang amat menepati citarasa cikfrogy.. muahaha
hampir 95 % adalah pvc atau sennag kata kulitla... (senang..xyah basuh ...haha)
dan yang bagusnya ialah jenama B.U.M ...
dan paling menggembirakan ialah... 50% less.... suka2..
(cukup dengan bajet yang di bagi oleh abah... )

- terkilan
masa duk tergesa-gesa mengejar masa tu.. cikfrogy nampak mamat pekerja sibuk menyusun atur beg B.U.M... sobsobsob..
amatlah lawa.. yang penting fesyen baru.. hoho..nak nak nak
tapi malang.. harganya dekat rm200 tapi cuma 20% je less...
huhuhu.... duit ni untuk kegunaan yg lebih penting...
kalolah bagi 50% less ke..xpon 70% ke.. untung gak kalo beli..
so sekarang amatlah terkilan dan juga terbayang-bayang beg tu melambai2..
huhu..
suka dengan beg kaler putih tu.. suci jer..
somebody please buy it for me!!!!!

wah sudah panjang lebar cikfrogy merapu..
ni nak gi sambung sedih balik ni...

p/s: tinggal bape ari lagi ni???
campur2 la bahasa.. dan juga ejaan yang singkat mingkat... haha..

6 ulasan:

Aman@Badboy91 berkata...

owh~
sama la jugak org kat sini
nak pi uitm dungun.

princessfrogy berkata...

aman: owh uitm dungun..
bez ape.. tenang je.. dekat giler dgn pantai.. heehee
good luck k

eazlye berkata...

owH ciK frOgy nk g bLaja ek...kaLo g srwk dah Leh jPe...

♥♥♥HaNi♥♥♥ berkata...

slmt memulakan prjlnan yg bru....
;)

princessfrogy berkata...

ezreefa: ala kalo u dtg cini..
leh la jumpa.. hehe

honey: hehe tq ya..

Jamie berkata...

aman...acu pun dlu dgun gak..keke..tpi dgun xdek port best tuk sopin..hehe

makanan pe cik katak nk ha??