Selasa, 14 April 2009

SWEETZ 7TEEN NASUHA..

Assalamualaikum.. owh rupe yer hari ni bufday nasuha yer.. happy birthday girl.. xde hadiah utk nasuha.. sori erk.. papepon cik frogy ucapkn semoga tahun ini menjadi lebih baik ye..
alah rindunya.. tahun ni kita xdapat nak celebrate sama2 ye.. teringat plak tahun lepas.. hehe :)
banyak benda kita wat sama2.. ye la tahun lepas kita satu dorm.. taun ni cik frogy satu bilik ngan adik cik frogy jer..


kalo dulu.. nasuha slalu teman cik frogy study..(ye ke study??) lepak2 ... sokmo makan2
ingat ag.. time tu baru balik dari umah.. mcm2 makanan masing2 bawa balik.. kita makan puas2.. esok ye kita sakit perut.. sama2 ponteng skool.. haha then check in kat bilik rawatan..
tahun lepas gak r.. kita sama2 g pesta buku kat PWTC tu dengan Sir Azmi.. mmg bez giler...
n kita dapat jumpe kak ain maisarah kan.. skang ni maybe cik frogy xdapat g pesta buku tu...
(nak sgt3 g pesta buku tu... :( t'utamanye 18/4 ni.. de sape nak bawa cik frogy x?)
walapon umur nasuha tu 7teen.. tapi dia dah macam 'kakak' cik frogy sendiri.. hehehe
nasuha sokmo jaga kebajikan cik frogy walopun cik frogy yg sepatutnye jaga kebajikan..( ape r biro kebajukan ni..) sayang sangat kat nasuha!!!

tadi member cik frogy datang umah.. munirah.. tolong dia angkat kayu kat umah Sir.. eie..besh yer dpt khemah.. pastu cik frogy g skol jap..g anta kayu tu...
then jumpe r nasuha kat library... hehehe..
pastu masuk hostel jap... jumpe x-ahli bilik tahun lepas... jumpe mak cik kat dewan makan..
byk betul perubahan..


cik frogy jumpa ni kat i luv islam... cik frogy rasa sesuai sangat dengan konsep taman bunga ni..
ni tuk semua kawan cik frogy yer...

2 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Iznie Nadyra berkata...

hepi burfday untuk cik nasuha walopon tak kenal dyer....

;D