Isnin, 13 April 2009

100 POST.... MACAM2 HAL...

Assalamualaikum... wah dah post yg ke 100 da rupenyer... semalas-malas cik frogy ni.. hehehe. sejak bile erk cik frogy berkecimpung dalam bidang ni.. form 4 kot.. tu pun cik kechup yang ajar.. n bagi cadangan utk wat blog ni... tq kpd my lurvely aunt... *clap
3 hari ni cik frogy busy skit..bukan bz bodi erk.. asyik g jalan jer.. member pon da dtg umah.. suke! suke! ttapi skang ni bo0osan r balik.. member da balik.. tadi cik frogy antar bahirah.. g terminal.. dia nak g kuantan..
tadi kan sementara tunggu abah cik frogy jemput..cik frogy jalan2 r kat bandar tu.. (bo0osan nak tunggu) malas nak masuk kedai.. nak window shopink pun malas... senang citer malass r.. then sementara tengah jalan2 tu.. cik frogy lalu kat tempat kedai jam.. dulu cik frogy nak keje kat situ.. siyes r..xtipu.. siap tanye2 agy.. punye r semangat.. tapi parent cik frogy x kc keje..
tadi time lalu.. masih ade ag tulis perkataan ni... "jawatan kosong"
terberhenti jap kat situ.. memang giler nak keje kat situ.. cik frogy minat3x sangat ngan jam b.u.m..owh bukannyer 'jambam' erk.. suke tengok.. cik frogy xciter ag kat parent cik frogy ttg hal ni.. kalo citer pon bukannyer dpt keje pon kan.. so senyap je la... so0obs so0o0bs
cukup r tu..sebenarnye cik frogy nak cakap sesuatu ni..
cik frogy berazam nak majukan taman bunga 'froggyland' ni..(pergh azam..xleh bla..) jgn hangat2 t**k ayam sudah r.. cik frogy nak bg korang kad member froggyland r.. cik frogy mmg x arif.. yer r cik frogy bukan nama arif.. hikhik .. eh..siyes3.. nak bagi r korang member blogger.. follower.. pelawat..dan juga pembaca.. (perasan gler.. da org baca dia punyer taman bunga ni..)
memang buruk giler... hahaha.. xpe r.. asalkan cik frogy ikhlas erk nak kasi.. agpon ni kali pertama kan... 6t cik frogy import desingner yg terkemuka erk buat logo froggyland ni...
korang leh r letak kat blog korang...(kalo nak r.. wat ayat cediy..)
tanda yer korang ni penah r g frogyylang... xdpt g disneyland g froggyland pon jadi r kan..
k la.. cik frogy malas r nak citer panjang2 ni.. nak g meloncat kat blog org plak..

p/s: sori r..cik frogy mengalami kemerengan tahap melampau arini.. penat pon yer td g pusing2 bandar sorang diri.. gaya penulisan pun byk menggunakan word yg agk terok.. g*l*.. n etc..

7 ulasan:

inn berkata...

hehe.cute

senorita nadya berkata...

layan jek.

kamu baek.

ape slhnye join.

tp jgn kne smpah jdik katak suda.

hahahaha

Iznie Nadyra berkata...

hehe...


comel la!


katak yg comel....

nak amek katak ni jadi kakak ipar tiri angkat lar....
hehe

tapi takot prince frogy marah plak...huhu

princessfrogy berkata...

haha ni award r... lor xtau erk..
iznie: ambik r.. tapi make sure r.. biar dia brubah dlu ye..

HaNyA aKu.....hAnI berkata...

hani amik ye katak yg shumel ni..
pipi dia bulat,cam hani je..
huhu..perasan tul hani ni...
;p

PuSSy AfiQaH berkata...

hi miss froggy..
cute award!
anyway sy nk tnyer,
camne nk bg award tu sume?
i'm still new at this..

princessfrogy berkata...

ambil semua..jgn malu3..
pussy: buat je satu award dan bagi kat orang... mcm ana ye nak cakap... buat ikut kreatif sendiri..
hani: tapi hani lagi cute.. hehehe