Sabtu, 28 Jun 2008

SALAM CERIA SEMUA


Assalamualaikum...
dah lama saya tak edit blog ni...agak-agaknya dah merajuk kot...
walaubagaimanapun saya selalu datang jengguk, kadang-kadang saya menyapu dan buang semua sawang-sawang di castle hijau ini...
korang semua pula jangan lah jemu datang blog saya ni.... korang boleh nyatakan apa-apa perkembangan korang kat ruang chat tu....
bagi yang nak ajak saya pergi kenduri kat blog korang ...korang letak je link korang... insyaallah saya akan pergi kalo tak busy.....(sy ni busy ker?..busy body ada la...hahhahaha)
ermmmm... sy tak tahu nak letak apa dalam blog ni ... tetibe jer tak ade mood... hahaha padahal saya malas nak edit...oppps terkantou la pula..
ha...star tu saya hadiahkan untuk korang kerana sudi jadi kawan saya....kira macam pingat la ..hahahaha
salam ceria

1 ulasan:

Afiqah Nadzirah berkata...

salam singgah,
my name~afiqah nadzirah
blog~afiqhnadzirah3003.blogspot.com