Sabtu, 16 Januari 2010

cik frogy dah couple...

Assalamualaikum…

I’m back… hehe. Akhirnya cik frogy menjejakkan kaki ke cc lagi.. semakin minggu semakin rajin plak g cc skang ni.. yela cik frogy xpenah ag balik umah sejak daftar sem 2 ni.. hahaha berlagak r tu.. kononnya nak tunjuk yg dia sudah semakin berdikari..haha

Semakin tertekan r duk kat cini.. huhu. Cik frogy pun xtau la nape.. coz cik frogy ni jenis orang yg x ambik pot sgt ngan benda2 sekeliling ni.. tapi bila org sekeliling ambik pot pasal cik frogy… cik frogy RIMAS.. ya rimas betoi.. serabut pun ada jugak.. huhu…

p/s: pot itu bukan bermaksud periuk erk.. hahaha

berbalik pada tajuk erk… cik frogy sudah couple…

kahkahkah… jangan sangka cik frogy suka mencanang2 cerita erk.. cik frogy xsuka cari publisiti murahan ni… hehehe cik frogy bukan artis pun..

semalam ada meeting ngan semua budak course dr part 1 hingga r part 6…

sebelum kita cerita pasal cik frogy yg dah couple ni.. cik frogy nak stori citer lain dlu r..

semalam cik frogy marah sangat.. sampai ketar2 badan.. (marah ke takut ke… ntah la cik frogy pun xtau..) ada ke patut.. member2 laki cik frogy yg dah duduk atas kerusi kena duduk kat atas simen.. aduyai… mana adil kan.. sape yg dapat dulu.. mentang2 la kitorang ni part 2.. boleh sesuka ati je la nak kerah seme benda erk.. sape suh datang lambat.. nasib baik cik frogy dapat duduk atas kerusi.. tapi ada juga member cik frogy yg x bernasib baik kena duk atas simen.. cukup2 la sem 1 kitorang kena duk atas simen..

dah la malas nak cerita… sampai sini jela utk kali ni….

Hehehe.. jgn la marah.. rilex la.. saja je cik frogy nak test ni.. ok2 sambung2..

Lepas meeting persatuan.. part cik frogy kena berkumpul.. senior nak jumpa.. kira sesi ‘membasuh’ la ni.. bagi nasihat, teguran…

Nak di jadikn cerita, cik frogy beratur kat depan.. pen. Class balik kg…

Then, da kak senior ni Tanya cik frogy..

sape nama?

……..

Asal kat ne?

……..

Da couple ke?

Xda…

Berani sumpah?

Berani..

Pastu suh cik frogy bangun..

Betoi xde couple ni?

Betoi la…

Penah jumpa akak ni? (tunjuk kat akak yg sorang tu )

Erm.. xpenah rasanya..

Betoi xpenah?

Ntah la.. xingat la..

Nape.. dah ilang ingatan ke?

Uhh…

Akak ni kata penah Nampak awk kat kafe?

Sy xpasan la…

…………………………………………………

Pastu akak2 tu berbisik… cik frogy pending tahap lapan dah nie.. skit ag nak failed..

Pastu tetiba je.. minta maaf…. Sekali salah orang la…

Mula2 tu bengang jugak la.. tapi xkan la cik frogy nak sound balik kn..

Cik frogy ingat apa yg Hannah Montana said…. ‘everybody make mistakes’

So.. biar jela.. balik je dari pjumpaan.. member2 cik frogy Tanya la.. nape kena berdiri tadi?

Tanya pasal pe?....

Pastu cik frogy citer la.. budak2 ni pakat gelak kat cik frogy… huhu

Sapelah couple cik frogy erk????

Prince frog mana lah tu.. kelakar gila..

Kuikuikui…..

___ THE END___

4 ulasan:

meo188 berkata...

caiyok cik froggy :)

Iznie berkata...

laa...
ingatkan betul couple...
ceh!

wah,lama tak nmpak... :)

KEBAHAGIAAN... berkata...

ooo.couple ek...dgn sape?lan ke?huhu

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ berkata...

hehe~
hani ingat kak frogy btul2 dh couple td..
;)