Ahad, 30 Ogos 2009

sudah lama menyepi...

Assalamualaikum...
wah lama betoi cik frogy ni menyepi.. bese la semakin bz skang ni.. nak on9 xde lappy n tenet plak kat u tu huhu.. sedih giler..
perkembangan sekarang? semestinya semakin kembang.. hahaha walapon bulan pose tapi selera masih jer semacam.. kihkih. sahur pun selera jer macam berbuka..kah3
korang nak tau x? sekarang ni cikfrogy sibuk dengan baby2 baru.. hehe
hello!!! i'm single ok... ni baby sawi la.. ye skang ni cikfrogy jadi petani tau.. pekladang yg berjaya.. haha.. tak bleh blah betoi kan.. kihkih.. tula jarang boleh balik umah.. padahal sejam je jaraknyer.. yela patang2 kena siram baby tu.. nanti merajuk xnak membesar plak.. kang rugi la cikfrogy.. tapi minggu ni balik coz kat sana selalu hujan.. so cikfrogy tak dela risau sangat kat baby2 seme..
korang jeles ke cikfrogy lebih kasihkan baby2 seme tu? hehehe..
ala tu kira baby2 korang juga la.. ala ruginye xbleh nak sertakan gambar2 kat ladang.. nantilah kalo da rezeki.. cikfrogy letak yer.. intenet kat umah rosak la.. geram betoi.. dah merayap kat cc ni.. hehe.
cerita pasal classmate.. diorang memang giler2.. memang havoc la class kitorang.. class yg paling bising kat ladang tu.. kalo da perjumpaan pon clas kitorang yg paling bising.. memang unity la..
nak tau tak?? cik frogy ada mummy dan papa tau kat sana.. mummy tu penolong class kitorang.. papa plak class rap (eh betul ke eje yer.. haha)
mummy kitorang baik sangat.. tapi garang la.. kuih3..
papa plak menten jer cool.. seme yer dihandle oleh mummy..
asyik gaduh jer.. macam mana la anak2 tak pening..
tapi kalo budak laki, diorang tak call mummy tapi diorang call 'mak'.. kelakar jer..
'mak ni mata duitan la'
'mak ni pisau cukur la'
selalu minta duit.. hehe. tu la diorang call macam tu..
oklah nanti cikfrogy cerita lagi yer.. ni nak melompat kat blog warga frogyland jap sebelum balik.. hehe..
take care tau..
mizzz u all.....

3 ulasan:

meo188 berkata...

slm katak!

SaF_FreNsiCk berkata...

salam ramadahan, ai cik frogy...
lama tak dengar cte...

Iznie berkata...

salam..........

macam2 tol la....
mummy la, papa la....

isyh3......
macam budak2 plak....
heehehee