Selasa, 7 April 2009

LULLABY'S TAG....

Assalamualaikum..tadi sy dikejutkan dengan berita.... wah...terkejut mak tau! hehe.. cik frogy kena tag rr... nasib baik tak mati katak dibuatnye bila baca yg cik frogy kena tag...
ni cik frogy nak jawab tag dari sis lullaby....
nak temu ramah mengenai kewujudan 'taman bunga' cik frogy ni. tau r cute...

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama tersebut?
- memories in my life
-ermmm nape yerk?? kat taman ni r cik frogy sokmo menangis..ketawa..terguling2..tertidor..n hilang bo0osan... kat sini gal r..cik frogy cari kawan...psst..kat sini gak r kalo nak bergosip atepon wat 'ketupat'...hehehe :pp

Apakah nama link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
- http://princesssfrogy.blogspot.com
- ala.. nape taye solan camni...malu-malu katak dibuatnye.. hikhikhik.. mungkin impian cik frogy kot nak jadi princessfrogy...huhu.. agpon mase mula2 wat dulu..main tulis jer..

Apakah "method" penulisan dalam blog anda?
- semua yg ade dlm taman bunga ni berkaitan mengenai..me! me! n me!
hahaha...xlupe gak skali-skala mgenai member.. pasal princessfrogy.. n cik frogy..

Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
- ish...xnak r.. sayang giler kat blog ni..mcm cik frogy sayang kat prince frog..hehe..
- kalo nak delete taman bunga ni...kat mane r princessfrogy nak stay kan..

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
- sape erk... sape erk? hoho.. sis lullaby tu ker? ish..blog dia kan..blog dia kan... sangat r ceria.. dengan kaler tulisan yg warne-warni... cik frogy suke.. n suke bace entry dia yg amat2 r ceria.. n org ye pon ceria... conclusionnyer....semua ceria la...

Senaraikan 5 orang yang anda akan TAG
- mama cik frogy pesan....x baek tag org...hoho0oho
xde la... erm... kat sape yerk?
sesape yg sudi.... :)

to sis lullaby: cik frogy ucapkan milion trilion thankz..... hehe. pas ni cik frogy harap kita akan lebih mengenali di antara satu same laen dgn lebih...lebih....??? hehehe

p/s: owh.. skang ni cik frogy bz r... (kononnyer :p) cik frogy baru dapat tender menaip smalam dari abah... soalan2 untuk persediaan.. kuiz kesihatan... kata abah lebih kuang 300 lbh kot soalan.. ho0oho0..mak aih! banyak yer...(xpe! xpe! kna minta ganjaran lbih) hak3.. tapi eclas woo....

1 ulasan:

shaziera87 berkata...

^.^ insyaAllah...dgn besar hati...t pasni rajin2 la msg k..