Jumaat, 19 Disember 2008

SARA ...SEE THIS!!

Wah rajin beul saya jawab tag sekarang ni...bagus n syabas kepada saya...hehehe. kali ini saya nak jawab tag si sara tu...kalau nak comment pun tak apa....

what's your initial?
NAFS

what's your favourite food?
soalan ni susah le nak jawab....hehehe
semuanye fav bagi saya yang k_a_ makan ni...

what's your hair colour?
hijau...eh silap2 shinny black..yoyo oo jer

what's your eyes colour?
jap nak belek kat cermin....
hitam la...

are you fall in love now?
alwayz...hehehe

who is he?
prince frog...x kan tak tau

does he know that?
tak...coz saya pun tak kenal

what you favourite colour?
green apple

what's your favourite chocolate brand?
ini pun soalan yg susah...
semua yg halal..
tapi tak pernah makan LG CHOCOLATE PHONE...hehehe

do you like ice-cream?
do not like but crazy on it...nyum2

what flavour?
huhuhu...rainbow, apple, choc..

did you cried lately?
no...

the song yo're hearing right know?
ong ong -prince frog
krut krut - my stummy

four people to tag?
-someone
-no one
-blogger
-nice person

p/s: harap suka ngan jawapan ini sara....

1 ulasan:

Sara berkata...

Cepatnyaaaaaaaaaa akak jawab. Terkejut sara. haha =D