Jumaat, 1 Februari 2008

MILIK SIAPA HATI INI?





Assalamualaikum.... saya ade satu baek punye story.... Ari tu sy ade m'hancurkan hati..... Nak tau sape punya...... biar dulu, biar sy terangkan ape yg terjadi....
Tanggal aribulan 29/i/2008 t'jadi satu kejadian yg pelik dmana sy m'jadi org yg x b'hati perut...What I've Done..said Linkin Park
Sy dah m'hanjurkan hati....,m'hiris...,m'bedah,dan m'cucuknya........
Biar sy kasi tau je la sblom sy terus merepek x tentu pasal..
1) ade la org suruh sy ambik jantung ayam...(in english, they call jantung, heart..but in malay @ bhs sastera heart tu hati) dan yg m'yuruh sy ambik tu ialah my beloved bio teacher...En. Saadun Bin Iman Yaakob...
2) lps tu 1of my group gi ambik satu set kotak kecil.... nak tau ade ape kat dlm? yg penting bukannya arte karun yg sibuk2 para pirates cari dlm program Pirates Master
ape yg ade ialah......2 bilah pisau yg b'lainan saiz mata...kanta pembesar..dan bbrape alat yg lurus dan dhujungnya sedikit bengkok
3)lepas tu sorang2 kena bedah ati ayam tu....first tu gelilah, sy siap minta glove kat sir but i got is.....no,no,glove....glove x disediakan...
4) lepas tu kitorg pun bedah la, yg ajaibnya kitorg x usik pon ati tu coz m'ggunakan besi yg lurus tu n p'gepit.....
5) ape yg malu sgt ialah kantoi ngan classmate x penah potong n basuh ayam kat umah... segan giler..huhu
5) lepas tu kitorg identify mane sectum, ventricle and........

1 ulasan:

cicakgirls =) berkata...

hahahha...^^
anak dara..anak dara...kurang seribu hantaran meminang nanti..;)
sian ayam tu...